Azonnali személyes tanácsadás szerződéskötés nélkül: +36 90 / 900 750
A hívás díja 458 Ft/perc

közbeszguru blog

Üdv a csapatban, Tamás!
Üdv a csapatban, Tamás!
2017. augusztus 29. /

Hadd mutassuk most be legújabb kollégánkat, Tóth Tamást!

Tamás a KözbeszGuru első gyakornoki programjának keretein belül került a csapatunkba. Kitartó és tehetséges fiatalként a program végeztével álláslehetőséget kapott cégünknél, így 2017 júliusától közbeszerzési tanácsadói minőségben erősíti a KözbeszGuru szakértői gárdáját.

Slezák Judit: A vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentése - 3. rész
Slezák Judit: A vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentése - 3. rész
2017. augusztus 22. /

Friss blogbejegyzés sorozatunk harmadik része következik. Slezák Judit kolléganőnk írásából a vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról tájékozódhat. Mint azt az alábbiakban kiderül, a közbeszerzési törvényben történt változásoknak köszönhetően ún. kétlépcsős rendszer került bevezetésre. Az első körben az ajánlattevő vállalkozásoknak nem kell még benyújtaniuk valamennyi előírt igazolást, elég mindössze nyilatkozatot tenniük ezekről. Az összes dokumentumot és tételes igazolást csak a leendő nyertesnek kell majd benyújtania.

 

Cikksorozatunk harmadik részében további fontos részleteket olvashat a kizáró okok fenn nem állásának és az alkalmassági követelményeknek való megfelelés igazolásának kritériumairól.

 

A következő cikk nyomtatásban is megjelent a Menedzser Praxis KKV Tanácsadó című lap májusi számában.

Slezák Judit: A vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentése - 2. rész
Slezák Judit: A vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentése - 2. rész
2017. augusztus 14. /

Folytatjuk friss blogbejegyzés sorozatunkat Slezák Judit kolléganőnk írásával, melyből a vállalkozások adminisztratív terheinek csökkenéséről tudhat meg fontos információkat. Mint azt ismeretes, a közbeszerzési törvényben történt változásoknak köszönhetően ún. kétlépcsős rendszer került bevezetésre. Ennek lényege, hogy első körben még nem kell benyújtaniuk valamennyi előírt igazolást az ajánlattevő vállalkozásoknak, elég mindössze nyilatkozatot tenniük ezekről. Az összes dokumentumot és tételes igazolást csak a leendő nyertesnek kell majd benyújtaniuk.

Cikksorozatunk második részében további fontos részleteket olvashat a kizáró okok fenn nem állásának és az alkalmassági követelményeknek való megfelelés igazolásának kritériumairól.

 

A következő cikk nyomtatásban is megjelent a Menedzser Praxis KKV Tanácsadó című lap májusi számában.

Slezák Judit: A vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentése - 1. rész
Slezák Judit: A vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentése - 1. rész
2017. augusztus 9. /

A KözbeszGuru friss blogbejegyzés sorozatában ezúttal Slezák Judit kolléganőnk írását közöljük. A háromrészes cikksorozatból a vállalkozások adminisztratív terheinek csökkenéséről tudhat meg részleteket és fontos információkat. Mint az az alábbiakból kiderül, a közbeszerzési törvényben történt változásoknak köszönhetően ún. kétlépcsős rendszert vezettek be. Az első körben az ajánlattevő vállalkozásoknak nem kell még benyújtaniuk valamennyi előírt igazolást, elég mindössze nyilatkozatot tenniük ezekről. Az összes dokumentumot és tételes igazolást csak a leendő nyertesnek kell majd benyújtaniuk.

A kizáró okok fenn nem állásának és az alkalmassági követelményeknek való megfelelés igazolásának kritériumait mutatjuk be részletesebben cikksorozatunk egyes részeiben.

A bejegyzésünk alapját képező cikkünk nyomtatásban is megjelent a Menedzser Praxis KKV Tanácsadó című lap májusi számában.

 

Élménybeszámoló - csapatépítő program a KözbeszGurunál
Élménybeszámoló - csapatépítő program a KözbeszGurunál
2017. augusztus 1. /

Mi is tisztában vagyunk azzal a KözbeszGurunál, hogy egy jó szakmai csapat összehozásához számos tényezőnek teljesülnie kell. Az együttműködés hatékonyságát és az összecsiszolódást segítendő, mi is tartunk időről időre csapatépítő programot, legutóbb a múlt hónapban volt rá alkalmunk.

Íme, munkatársaink élménybeszámolói a közös programról.

© 2019 Közbeszguru Kft. - Minden jog fenntartva