Azonnali személyes tanácsadás szerződéskötés nélkül: +36 90 / 900 750
A hívás díja 458 Ft/perc

közbeszguru blog

A kötetlen munkaidő és a teljesítménybérezés előnyei
A kötetlen munkaidő és a teljesítménybérezés előnyei
2017. október 25. /

A KözbeszGurunál kiemelten fontos, hogy közbeszerzési tanácsadóink a lehető leghatékonyabban tudják végezni a munkájukat. Ennek érdekében legtöbb kollégánk kötetlen munkaidőben dolgozik, azaz saját belátásuk szerint, szabadon osztják be az idejüket. Emellett cégünk tanácsadói előre rögzített feltételek szerinti teljesítménybérezésben részesülnek, ez pedig lehetőséget nyújt arra, mindenki objektív mérce alapján részesüljön javadalmazásban, és valóban a teljesítmény álljon a középpontban. 

Karrier
Karrier
2017. október 19. /

A KözbeszGuru a magyar közbeszerzési piac stabil szereplőjeként a folyamatos megújulásra és fejlődésre törekszik.  Célunk, hogy tevékenységünk és szakértelmünk révén minél változatosabb típusú feladatokat tudjuk elvégezni a közbeszerzés területén.

Stratégiánk szerves része a folyamatos, megfontolt és átgondolt bővülés, és a szakterületük iránt elhivatott munkavállalók felkutatása.

Családi nap a KözbeszGurunál
Családi nap a KözbeszGurunál
2017. október 18. /

A KözbeszGuru kimondottan családbarát munkahely, nem véletlenül, hiszen mindannyian nagyra becsüljük a szeretteinkkel eltöltött, értékes időt. Ennek örömére évente rendezünk céges családi napot, amikor egy délutánt együtt töltünk a kollégák családtagjaival. Eszünk, iszunk, kötetlenül beszélgetünk, és jól érezzük magunkat.

Dr. Hegyi István Barnabás kollégánk sikeres szakvizsgát tett
Dr. Hegyi István Barnabás kollégánk sikeres szakvizsgát tett
2017. október 13. /

A KözbeszGuru tanácsadói csapatának célja, hogy megtaláljuk ügyfeleinknek a lehető legjobb megoldásokat, ennek érdekében pedig nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos szakmai önképzésre. A közbeszerzés területén elengedhetetlen, hogy naprakész és friss tudással rendelkezzünk, ezért cégünk minden tanulni és fejlődni vágyó kollégát támogat céljai elérésében.

Nemrég Hegyi István Barnabás kollégánk tette le sikeresen utolsó szakvizsgáját, így elhárult minden akadály az elől, hogy ügyvédként dolgozhasson tovább.

Kollégánkat ennek kapcsán a folyamatos tanulás fontosságáról és további szakmai céljairól kérdeztük.

A tánc bűvöletében – Nagy Lívia Jolán kolléganőnk balett élményei
A tánc bűvöletében – Nagy Lívia Jolán kolléganőnk balett élményei
2017. október 2. /

A KözbeszGuru egy igazán összetartó csapat, ahol a közös szenvedélyünk a közbeszerzés világa, azonban figyelemmel kísérjük egymás életét a munka világán kívül is.

Kollégáink szeretik aktívan kihasználni a szabadidejüket, így teszi ezt Nagy Lívia Jolán közbeszerzési tanácsadónk is, aki a balett világában találta meg a tökéletes lehetőséget a feltöltődésre és a kikapcsolódásra.

Lívia aktívan képzi magát, redszeresen jár balettórákra, nemrég pedig egy nyilvános bemutatón a színpadon is bemutatta tehetségét.

Eheti blogbejegyzésünkben Líviát a tánc iránti szenvedélyéről és a színpadi élményeiről kérdeztük. 

© 2019 Közbeszguru Kft. - Minden jog fenntartva