Azonnali személyes tanácsadás szerződéskötés nélkül: +36 90 / 900 750
A hívás díja 458 Ft/perc
Közbeszguru » Tanácsadóink

Tanácsadóink

Dr. Kovács Balázs László vagyok, a KözbeszGuru Kft. tulajdonosa. Szakvizsgázott jogászként és közbeszerzési szakjogászként évtizedes közbeszerzési tapasztalattal rendelkezem. A szakma iránti elhivatottságomból fakadóan minden lehetőséget megragadok arra, hogy tudásomat nem csak a kollégák, hanem fiatal főiskolások és egyetemisták számára is átadjam. Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanítom a szakma fortélyait, emellett ügyvédként gyakorlatban adok választ a vállalkozások kérdéseire.Cégünk eltökélt abban, hogy a közbeszerzési piacon olyan szolgáltatást nyújtson, amellyel érthetővé és emberközelivé teszi a közbeszerzések világát. Minőségi tanácsadás, gyakorlati segítség és a személyes hangvétel jellemzi szakmai közösségünk munkáját.

 

Dr. Deli Péter vagyok, a KözbeszGuru Kft. ügyvezetője. Fő feladatom, hogy cégünk a jogszabályoknak megfelelő működés mellett folyamatosan rendelkezzen a feladatainak ellátásához szükséges személyi állománnyal, infrastruktúrával és az előbbiek fenntartásához elengedhetetlen stabil pénzügyi háttérrel. Fontos, hogy a folyamatos bővülés mellett szervezetünk továbbra is a rá jellemző kiemelkedő szakmai színvonalon végezze munkáját. Mi megőrizzük tanácsadóink illetve a közösségünk által képviselt azon értékeket és szellemiséget, melynek Ügyfélkörünk bővülését, illetve meglévő Ügyfeleink fokozódó bizalmát köszönhetjük, és amely jelenleg is megkülönböztet Minket a közbeszerzési piac egyéb szereplőitől.

 

Szabó Anett Éva vagyok, a KözbeszGuru Kft. cégvezetője és közbeszerzési tanácsadója. A közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolításán túl munkaerő,- és szakmai koordinátorként feladataim közé tartozik az aktuális jogszabályi feltételeknek megfelelő működés, továbbá a folyamatos és egyenletes terhelés biztosítása cégünk közbeszerzési szakértői számára. 2010 óta foglalkozom közbeszerzési tanácsadással, 2012-ben közbeszerzési referens szakképesítést, majd 2015-ben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakirányú továbbképzésén közbeszerzési szaktanácsadó képzettséget szereztem. Mind ajánlatkérői, mind pedig ajánlattevői oldalról érkező Ügyfeleink fordulhatnak hozzám kérdéseikkel, legyen szó közbeszerzési eljárások lebonyolításáról, vagy közbeszerzési eljáráson történő részvételről, az így szerzett gyakorlati tapasztalatomat hasznosítva állok Megrendelőink rendelkezésére.

 

Dr. Costin Gabriel vagyok, a KözbeszGuru Kft. jogász közbeszerzési tanácsadója. Feladataim közé teljes körű közbeszerzési tanácsadási feladatok ellátása tartozik mind az ajánlatkérői, mind az ajánlattevői oldal részére. 2010 óta foglalkozom közbeszerzési tanácsadással, ezen időszak alatt sikeresen folytattam le több száz – akár milliárdos nagyságrendű – eljárást. Kiemelt szakterületeim az önkormányzatok részére végzett tanácsadás és a jogorvoslati képviselet ellátása. Szakmai hitvallásom, hogy tanácsaim ne csak a jogszabályoknak feleljenek meg, hanem az Ügyfél érdekeit is hasznosan szolgálják.

 
 

Nagy Lívia Jolán vagyok, a KözbeszGuru Kft.-nél a közbeszerzési tanácsadói csoportban dolgozom 2014 októbere óta. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen közigazgatási mesterszakon 2016 nyarán vezetői szakirányon végeztem. Jelenlegi célom, hogy magabiztosan megálljam a helyem a szakma különböző területein. Ezen felül cégünk gyakornoki csapatának szakmai fejlődésére is nagy hangsúlyt fektetek. Cégünk jövőjéért és a saját szakmai fejlődésem érdekében szeretném, hogy a szakma legjobbjaival dolgozhassak, amit ebben a csapatban megtaláltam.

 

Tóth Tamás vagyok, a KözbeszGuru Kft. első gyakornoki programját „túlélő veteránja”. 2016 októberében kerültem a céghez gyakornokként, a program zárását követően pedig 2017 júliusa óta a KözbeszGuru tanácsadói gárdáját erősítem.
Mint a cég legfiatalabb tanácsadója, fontosnak érzem a közbeszerzési ismereteim állandó és folyamatos bővítését, a tapasztaltabb kollégáim módszereinek ellesését, valamint lelkiismeretes és precíz munkával példát mutatni a következő gyakornoki program résztvevőinek. Várom a jövő kihívásait, hogy a partnereinkkel közösen minden szinten sikereket érjünk el.

 

Dr. Slezák Judit vagyok, a KözbeszGuru Kft. jogász közbeszerzési tanácsadója. 2014 januárjában végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán, majd 2015 júniusában közbeszerzési referens szakképesítést szereztem.  2014 szeptembere óta foglalkozom közbeszerzési tanácsadással. Személyes törekvésem a közbeszerzési ismereteim folyamatos bővítése, a szakmai fejlődés. Célom, hogy megszerzett ismereteimmel hozzájáruljak az eljárások szabályszerű, szakszerű és eredményes lefolytatásához, valamint hogy szakmai tanácsaimmal érdemben hozzájáruljak Ügyfeleink sikeres munkájához.

© 2018 Közbeszguru Kft. - Minden jog fenntartva