Azonnali személyes tanácsadás szerződéskötés nélkül: +36 90 / 900 750
A hívás díja 458 Ft/perc
Közbeszguru » Tanácsadóink

Tanácsadóink

Dr. Kovács Balázs László vagyok, a KözbeszGuru Kft. tulajdonosa. Szakvizsgázott jogászként és közbeszerzési szakjogászként évtizedes közbeszerzési tapasztalattal rendelkezem. A szakma iránti elhivatottságomból fakadóan minden lehetőséget megragadok arra, hogy tudásomat nem csak a kollégák, hanem fiatal főiskolások és egyetemisták számára is átadjam. Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanítom a szakma fortélyait, emellett ügyvédként gyakorlatban adok választ a vállalkozások kérdéseire.Cégünk eltökélt abban, hogy a közbeszerzési piacon olyan szolgáltatást nyújtson, amellyel érthetővé és emberközelivé teszi a közbeszerzések világát. Minőségi tanácsadás, gyakorlati segítség és a személyes hangvétel jellemzi szakmai közösségünk munkáját.

 

Dr. Deli Péter vagyok, a KözbeszGuru Kft. ügyvezetője. Fő feladatom, hogy cégünk a jogszabályoknak megfelelő működés mellett folyamatosan rendelkezzen a feladatainak ellátásához szükséges személyi állománnyal, infrastruktúrával és az előbbiek fenntartásához elengedhetetlen stabil pénzügyi háttérrel. Fontos, hogy a folyamatos bővülés mellett szervezetünk továbbra is a rá jellemző kiemelkedő szakmai színvonalon végezze munkáját. Mi megőrizzük tanácsadóink illetve a közösségünk által képviselt azon értékeket és szellemiséget, melynek Ügyfélkörünk bővülését, illetve meglévő Ügyfeleink fokozódó bizalmát köszönhetjük, és amely jelenleg is megkülönböztet Minket a közbeszerzési piac egyéb szereplőitől.

 

Szabó Anett Éva vagyok, a KözbeszGuru Kft. cégvezetője és közbeszerzési tanácsadója. A közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolításán túl munkaerő,- és szakmai koordinátorként feladataim közé tartozik az aktuális jogszabályi feltételeknek megfelelő működés, továbbá a folyamatos és egyenletes terhelés biztosítása cégünk közbeszerzési szakértői számára. 2010 óta foglalkozom közbeszerzési tanácsadással, 2012-ben közbeszerzési referens szakképesítést, majd 2015-ben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakirányú továbbképzésén közbeszerzési szaktanácsadó képzettséget szereztem. Mind ajánlatkérői, mind pedig ajánlattevői oldalról érkező Ügyfeleink fordulhatnak hozzám kérdéseikkel, legyen szó közbeszerzési eljárások lebonyolításáról, vagy közbeszerzési eljáráson történő részvételről, az így szerzett gyakorlati tapasztalatomat hasznosítva állok Megrendelőink rendelkezésére.

 

Dr. Costin Gabriel vagyok, a KözbeszGuru Kft. jogász közbeszerzési tanácsadója. Feladataim közé teljes körű közbeszerzési tanácsadási feladatok ellátása tartozik mind az ajánlatkérői, mind az ajánlattevői oldal részére. 2010 óta foglalkozom közbeszerzési tanácsadással, ezen időszak alatt sikeresen folytattam le több száz – akár milliárdos nagyságrendű – eljárást. Kiemelt szakterületeim az önkormányzatok részére végzett tanácsadás és a jogorvoslati képviselet ellátása. Szakmai hitvallásom, hogy tanácsaim ne csak a jogszabályoknak feleljenek meg, hanem az Ügyfél érdekeit is hasznosan szolgálják.

 
 

Nagy Lívia Jolán vagyok, a KözbeszGuru Kft.-nél a közbeszerzési tanácsadói csoportban dolgozom 2014 októbere óta. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen közigazgatási mesterszakon 2016 nyarán vezetői szakirányon végeztem. Jelenlegi célom, hogy magabiztosan megálljam a helyem a szakma különböző területein. Ezen felül cégünk gyakornoki csapatának szakmai fejlődésére is nagy hangsúlyt fektetek. Cégünk jövőjéért és a saját szakmai fejlődésem érdekében szeretném, hogy a szakma legjobbjaival dolgozhassak, amit ebben a csapatban megtaláltam.

 

Tóth Tamás vagyok, a KözbeszGuru Kft. első gyakornoki programját „túlélő veteránja”. 2016 októberében kerültem a céghez gyakornokként, a program zárását követően pedig 2017 júliusa óta a KözbeszGuru tanácsadói gárdáját erősítem.
Mint a cég legfiatalabb tanácsadója, fontosnak érzem a közbeszerzési ismereteim állandó és folyamatos bővítését, a tapasztaltabb kollégáim módszereinek ellesését, valamint lelkiismeretes és precíz munkával példát mutatni a következő gyakornoki program résztvevőinek. Várom a jövő kihívásait, hogy a partnereinkkel közösen minden szinten sikereket érjünk el.

 

Dr. Slezák Judit vagyok, a KözbeszGuru Kft. jogász közbeszerzési tanácsadója. 2014 januárjában végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán, majd 2015 júniusában közbeszerzési referens szakképesítést szereztem.  2014 szeptembere óta foglalkozom közbeszerzési tanácsadással. Személyes törekvésem a közbeszerzési ismereteim folyamatos bővítése, a szakmai fejlődés. Célom, hogy megszerzett ismereteimmel hozzájáruljak az eljárások szabályszerű, szakszerű és eredményes lefolytatásához, valamint hogy szakmai tanácsaimmal érdemben hozzájáruljak Ügyfeleink sikeres munkájához.

 

Dr. Bódis Rita Gabriella vagyok, a KözbeszGuru Kft. jogász közbeszerzési tanácsadója. 2010-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, majd 2015-ben jogi szakvizsgát tettem. Ajánlatkérői oldalon 2013 óta vettem részt közbeszerzési eljárások lefolytatásának előkészítésében, koordinálásában és az ismereteim bővítése érdekében 2014-ben közbeszerzési referens szakképesítést szereztem. A munkám során szerzett tapasztalat egyre inkább a közbeszerzési szakma irányába sodort és célommá vált, hogy közbeszerzési tanácsadóvá váljak, amelyre a KözbeszGuru Kft-nél lehetőségem is nyílt. 2017-ben elkezdtem a közbeszerzési szakjogász képzést, amely újabb lendületet adott a szakmai tovább fejlődésemnek. Bízom abban, hogy a továbbképzéssel és a gyakorlati tapasztalatok megszerzésével a jogszabályi előírások szem előtt tartása mellett hatékonyan tudom segíteni az ügyfelek közbeszerzéssel kapcsolatos feladatainak megvalósítását.

Tóth Viktória vagyok, a KözbeszGuru Kft. közbeszerzési tanácsadói csapatát erősítem 2018. augusztusa óta. Nyári munkaként indult a közbeszerzési pályafutásom, amikor az előző évi gyakornoki program jelentkezési határidejének utolsó órájában elküldtem az önéletrajzom és a motivációs levelem a cégnek. Akkor még nem gondoltam volna, hogy nemcsak nyári munkát, hanem annál sokkal többet találtam. Mára elmondhatom magamról, hogy jól átlátom a közbeszerzések gyakorlati oldalát, hiszen számos eljárás előkészítésében és lefolytatásában közreműködtem az itt eltöltött egy év alatt. Természetesen fejlődni mindig van hova, ezért miután kezembe vettem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatási vezetői szakirányán szerzett mesterdiplomám, gyakorlatilag rögtön be is iratkoztam a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi szakokleveles közbeszerzési szakreferens szakára. Lelkes, kihívásokat kedvelő embernek tartom magam, aki nem rémül meg az előtte álló végeláthatatlan jogszabálytömegtől vagy az elektronikus közbeszerzési rendszertől.

Kovács László vagyok a KözbeszGuru Kft. közbeszerzési tanácsadó csapatának új tagja. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar mesterszakán, vezetői szakirányon végeztem. Egy éve a gyakornoki program keretében csatlakoztam a céghez majd ezt követően kaptam lehetőséget a munkám folytatására, mint tanácsadó. Célom a megszerzett ismerettel, tapasztalattal hozzájárulni az eredményes közbeszerzési eljárások lefolytatásához miközben hatékonyan együttműködök KözbeszGuru Kft. Ügyfeleivel.

Dr. Dragojlovics Diána vagyok, a KözbeszGuru Kft. jogász, közbeszerzési tanácsadója. 2017-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán. A gyakornoki programot követően lehetőséget kaptam, hogy a cégnél tovább folytathassam a munkát, a szakmával való ismerkedést. Ezen területnél kiemelten fontos, hogy céltudatosan és naprakészen végezzük a ránk kiszabott feladatokat. Azt gondolom, hogy a KözbeszGuru Kft.-nél minden lehetőség adott, hogy munkámat ezekhez mérten a lehető leghatékonyabban tudjam elvégezni. Tapasztalt kollégáimtól nap, mint nap tanulhatok, ezáltal folyamatosan fejlődhetek és mindeközben új és érdekes embereket ismerhetek meg. Ezekhez pedig párosul egy fiatalos és modern munkakörnyezet, amely elengedhetetlen a sikeres munka érdekében. Ezzel biztosítjuk együtt, közösen a partnereink maximális kiszolgálását.

© 2019 Közbeszguru Kft. - Minden jog fenntartva