Catchy Headline

Write one or two paragraphs describing your product, services or a specific feature.
To be successful your content needs to be useful to your readers.

A jelenlegi és a várható jövőbeli gazdasági helyzetben a piaci szereplők vezetői számára egyre fontosabb, hogy több helyről is biztosítsák a megrendeléseket a vállalkozásaik számára. Erre jelenthet hatékony megoldást a közbeszerzéseken történő részvétel.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat az információkat, elsajátítsák azt a tudást és gondolkodásmódot, amellyel magabiztosabban vehetnek részt közbeszerzési eljárásokban. Az alapokat megtanulva pontosabb képet kapnak a közbeszerzési eljárásokról, azok folyamatáról és lehetőségeikről, majd ezen információk birtokában fel tudják mérni a későbbiekben, mely kérdésekben és milyen szakértői támogatásra lehet szükségük a siker érdekében.


Kinek ajánljuk képzésünket?

E-learning képzésünk azoknak szól, akik ebben a kialakult helyzetben is töretlenül előre, a fejlődés, a lehetőségek irányába tekintenek! Akik nem riadnak vissza a kihívásoktól, sőt lehetőséget, egy eszközt látnak abban, céljaik eléréséhez! 

Hasznos valamennyi olyan gazdasági szereplő számára, akik még csak ismerkednek a közbeszerzés adta lehetőségekkel, vagy korábban már vettek ugyan részt közbeszerzési eljárásban, de azzal kapcsolatban nehézségekbe ütköztek, esetleg érvénytelen ajánlatot tettek. Tananyagunk során az ajánlattételt megelőző stratégia kialakításától kezdve, az eljárás egyes szakaszain át egészen a szerződésszerű teljesítésig, gyakorlati példákkal illusztrálva mutatjuk be ezt a bonyolult feladatot, amivel az ajánlattevők találkozhatnak egy közbeszerzési eljárásban.

Ajánlatunk

Kezdő

$ 35 .00

/ hónap
  • Basic sales & marketing for up to 2 users
  • Account & Sales management
  • No customization
  • Nincs támogatás

Professzionális

$ 65 .00

/ hónap
  • Complete CRM for any size team
  • Get access to all modules
  • Limited customization
  • E-mail támogatás