CSALÁDI NAP 2018. SZEPTEMBER 8.

A Közbeszguru Kft. immár negyedik alkalommal látta vendégül a kollégákat és hozzátartozóikat a 2018. szeptember 8-án megrendezett Családi napon. A hagyományoknak megfelelően idén is a Cég felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadója, dr. Costin Gabriel főzte az ebédet bográcsban, Chili con carne-t készített a csapatnak.



A Kis- Duna parti helyszínen az ügyvezető, dr. Deli Péter értékelte az előző családi nap óta eltelt egy évet, bemutatta az újonnan érkezett kollégákat, és egyúttal kitért a szeptemberben megkezdett újabb gyakornoki program résztvevőire is. dr. Kovács Balázs - a KözbeszGuru tulajdonosa – a Kft-nél működő teljesítménybér-rugalmas munkaidő-távmunka hármasának rendszeréről beszélt, és nagyra becsülését fejezte ki a cég munkatársai iránt, akik egy ilyen modern szemléletű és nagyfokú önállóságot igénylő rendszerben állják meg a helyüket. A Cégvezetés a jövőben is nagy hangsúlyt fog fektetni arra, hogy a fejlődés érdekében minél több szakképzett tanácsadóval álljon a szakmai kihívások és versenypiaci helyzetek elé.

 

Az esemény egyik fő támogatója a napsütéses időjárás volt, melynek köszönhetően a gyerekek felhőtlenül élvezhették az egész napos foglalkozásokat, a felnőttek pedig kedvükre használhatták a ping pong asztalt, darts-ot és csocsóasztalt, illetve a helyszín focipályáját.

 

Meséljenek a képek