Milyen üzleti lehetőséget jelent a közbeszerzési piac a vállalkozásodnak?

↓ Hogyan aknázhatók ki a közbeszerzésekben rejlő lehetőségek? ↓

Áttekintjük veled közösen, hogy van-e pálya a vállalkozásod számára a közbeszerzési piacon

Minden gazdasági helyzetben fontos tudnod, hogy milyen potenciális piaci lehetőségeid vannak. Nézd meg rögtön az elején, mi mindent kapsz meg nálunk az online konzultációnk során, egyszeri díj ellenében!

 A közbeszerzésben jártas szakértőnkkel konzultálhatsz, aki jelentős kiírói tapasztalatokkal is rendelkezik.

 Az egyeztetést online tartjuk meg, mivel törekszünk arra, hogy az ügyfeleink a lehető leghatékonyabb módon jussanak minden releváns információhoz.

 Megismerjük a vállalkozásodat és a céljaidat is annak érdekében, hogy a számodra lehető legjobb tanácsot tudjuk adni. Ennek keretében elmondjuk neked, hogy a vállalkozásodnak érdemes-e nagyobb figyelmet fordítania a közbeszerzési lehetőségekre.

 Megmutatjuk neked, hogy hol találod a számodra érdekes közbeszerzési kiírásokat és azt is megmutatjuk neked, hogy hogyan keress a különböző kiírások között.

 Megmutatjuk neked, hogy a vállalkozásod számára érdekes közbeszerzési kiírásokban milyen fontosabb információkat érdemes megnézned ahhoz, hogy el tudd dönteni, elindulsz-e egy közbeszerzési eljáráson.

 A konzultáció eredményeképpen azonnal hasznosítható, gyakorlati tudásra teszel szert.  


És mi az, amitől nálunk egyáltalán nem kell tartanod:

 Nincsen semmilyen rejtett költség. A díj megfizetésével a konzultáció során megszerzett információkkal elkezdhetsz dolgozni.

 Ez nem egy értékesítési találkozó. Természetesen a mi célunk is az, hogy ügyfeleinket a lehető legszélesebb körben szolgálhassuk ki, ugyanakkor a konzultáció keretében arra törekszünk, hogy az általunk átadott információkat a gyakorlatban és nélkülünk is fel tudja használni a partnerünk.

 A konzultáció során a tudomásunkra jutott információkat nem rögzítjük és teljes körű titoktartást vállalunk.


Érdekel téged, hogy hogyan részesülhetsz egy éves szinten több mint 4.200 MILLIÁRD! forint összértékű piac lehetőségeiben?

Ahogy azt várni lehetett, 2021-ben rekord összegű, összesen 4 221,8 MRD Ft értékben folytattak le közbeszerzési eljárásokat. Ráadásul ennek az értéknek megközelítőleg 93 %-a nyilvános közbeszerzési eljáráson keresztül talált gazdára, vagyis több mint 3 900 MRD Ft volt azoknak az eljárásoknak az összértéke, amiben az adott területtől függően bárki előtt nyitva állt az ajánlat adás lehetősége.

Nyilván az építési beruházás tárgyú eljárások értéke volt a legmeghatározóbb (2 636,5 MRD Ft), de hozzá kell tenni, hogy ezen a területen volt az eljárások számát és értékét (210 MRD Ft) tekintve is a legtöbb nem nyilvános kiírás. A szolgáltatások (863 MRD Ft) és árubeszerzések (721 MRD Ft) körében így elenyésző volt a nem nyilvános tenderek száma és értéke.

Érdekes adat még, hogy az eljárások 85%-ában a kkv szektorból került ki a nyertes ajánlattevő, ami persze meglehetősen tág kategória, de egyúttal jelzi azt is, hogy nemcsak a legnagyobb szereplők előtt szabad a pálya.


Így fogunk segíteni neked

Napi szinten veszünk részt eljárások kiírásában, emellett pedig a cégeket is segítjük az ajánlataik előkészítésében és benyújtásában, a számukra érdekes témájú újonnan megjelenő tenderek figyelésében. 

A fenti tapasztalatok birtokában pár jól paraméterezett keresés és a kapott találatok elemzése alapján jól körül tudjuk határolni, hogy milyen lehetőségeket látunk az ajánlattevők számára egy adott területen.

Egy rövid online egyeztetést követően elvégezzük az adott terület felmérését. Ennek keretében figyelembe vesszük a kiírások számát, az ezekben legsűrűbben előforduló feltételeket. Ellenőrizzük a Megbízónk jogi helyzetét, van-e bármilyen indok, ami miatt ne indulhatna közbeszerzésben. A felmérés eredményét egy rövid online konzultáció keretében megosztjuk a Megbízónkkal, illetve megmutatjuk, hogy a jövőben milyen platformokon tudja figyelni a közbeszerzési kiírásokat. Emellett kitérünk arra is, hogy mit érdemes először néznie egy kiírásban, ha szeretné megtudni, hogy van-e lehetősége ajánlatot adni. Arra az esetre is van pár hasznos tippünk, ha egyelőre nem látszik reális célnak a Megbízónk számára, hogy közbeszerzési eljáráson elinduljon.


Mit mondtak közbeszerzési konzultáció korábbi résztvevői

Mennyibe kerül az online közbeszerzési konzultáció?

Ez a legérdekesebb kérdés, ugye? Rendben, kíváncsi vagy, de meg is kell fizetni a konzultáció árát. Elmondjuk neked, hogy szerintünk ezt szeretni fogod.

Amit a konzultáció során megkapsz, azt sehol máshol nem kaphatod meg. Miért van ez így? Azért, mert mi olyan közbeszerzési tanácsadók vagyunk, akik nem közbeszerzési tanácsokat szeretnének adni neked, hanem üzletet szeretnénk szerezni neked. Mi akkor érezzük jól magunkat, ha az ügyfeleink sikeresek. Mi nyerni akarunk, ez motivál bennünket. Nem tudunk más tanácsadóról, aki hasonlóképpen közelítené meg ezt a témát.

Mivel tudjuk, hogy valóban értékes tudást adunk át neked a konzultáció során, ezért könnyen kérhetnénk érte magas díjat.

De mi nem ezt tesszük! Nem kérünk érte 400 ezer forintot, de még 100 ezer forintot sem.

Az online konzultációt mindössze bruttó 50.800,- forintért (40.000,- Ft + ÁFA) megkapod tőlünk.

Garancia


Csak olyan szolgáltatást kínálunk, ami számodra hasznos lesz. Mi a te nyelveden beszélünk, a te üzleti sikereidet szeretnénk segíteni, hiszen magunk is vállalkozók vagyunk, tudjuk milyen ez.

Tudjuk, hogy ez a konzultációnk annyira hasznos lesz a számodra, hogy 100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk neked.

Ha nem vagy elégedett a kapott szolgáltatással, akkor 10 napon belül küldesz egy e-mailt és mi kérdés nélkül visszautaljuk neked a pénzt. Az átadott tudás és információ a tiéd, részünkről nem lesz neheztelés.


Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!


E-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és küldünk egy proforma számlát.


Utald el a megadott összeget a számlán megadott bankszámlaszámra!


Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát.


Közbeszerzési szakértőnk felveszi veled a kapcsolatot . Pár kérdést feltesz neked.


Közbeszerzési szakértőnkkel megtartjátok az online konzultációt.

Mire vársz? Rendeld meg most!

Töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot>>

Megrendelem az online közbeszerzési konzultációt

Ára: 40 ezer forint + ÁFA

Adatkezelési szabályzat

A * csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltsd ki!A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az [email protected] címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem az online közbeszerzési konzultációt” gombra kattintással a KözbeszGuru Kft.-vel (1076 Budapest, Garay u. 50., adószám: 22985699-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-947727) kötöd.