Társadalmi Felelősség Vállalás

A Közösségért

 Társadalom

Amellett, hogy profitorientált társaságként tevékenykedünk, a cég tulajdonosának és munkatársainak is törekvése, hogy nyereségünk egy részét jótékonysági események támogatására használjuk fel. A cégünk által megtermelt jövedelmen kívül a cég munkatársainak lelkes munkáját is felajánljuk a társadalom számára társadalmi munkavégzés formájában. Egyéb módon segítünk a rászorulóknak, mint például hátrányos helyzetű gyerekek részére rendezvények szervezése, vagy árvíz idején személyes részvétel a védekezésben.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

 Környezet

Törekszünk arra, hogy munkánk elvégzésével a lehető legkisebb környezeti terhelést eredményezzük. Fokozottan ügyelünk a keletkező hulladék minimalizálására, a környezetbarát anyagok és technológiák használatára. A hulladékok szelektív gyűjtésén és az energiatakarékos energiafelhasználáson túl törekszünk arra is, hogy az általunk lebonyolított közbeszerzési eljárások során az ajánlattevők részéről csak a legszükségesebb dokumentumok beadását követeljük meg. Az eljárások során a közbeszerzési szabályoknak megfelelő elektronikus működési formákat részesítjük előnyben és az utazásokkal járó környezeti terheléseket is minimálisra csökkentjük. Környezetünk iránti elköteleződésünk érdekében folyamatosan aktualizáljuk ismereteinket a zöld- és a fenntartható közbeszerzések gyakorlatában.

 Kollégáink

Cégünk alkalmazottait határozatlan időtartamú munkaviszonyban foglalkoztatjuk. Az alvállalkozói modell helyett a munkaviszonyban történő feladatellátást preferáljuk. Személyzeti politikánkat a fenntarthatóság jellemzi. Támogatjuk kollégáink személyes ambícióit, folyamatos fejlődésükben támogatjuk őket. Kiemelten fontos számunkra, hogy olyan munkahelyet tartsunk fenn, amely biztosítja a magánélet egyensúlyát és valós teljesítményre, eredményekre ösztönzi munkatársait.


Odoo • Image and Text

 A jövő

A KözbeszGuru Kft. munkatársai számára a társadalmi felelősségvállalás arról a szerepvállalásról szól, amit vállalatként és egyénként egyaránt a társadalomért teszünk az alapvető üzleti tevékenységeinken, szociális befektetéseinken, jótékonysági programjainkon és a közérdeken való elkötelezettségén keresztül. Ez a törekvés vállalati kultúránk szerves részét képezi, így továbbra is igyekezni fogunk azért, hogy ennek szellemében még több helyen tudjunk majd szerepet vállalni és segíteni, amennyire saját lehetőségeink engedik.