TANÁCSADÓINK

Company team

Dr. Deli Péter

A KözbeszGuru Kft. ügyvezetője.

Fő feladatom, hogy cégünk a jogszabályoknak megfelelő működés mellett folyamatosan rendelkezzen a feladatainak ellátásához szükséges személyi állománnyal, infrastruktúrával és az előbbiek fenntartásához elengedhetetlen stabil pénzügyi háttérrel. Fontos, hogy a folyamatos bővülés mellett szervezetünk továbbra is a rá jellemző kiemelkedő szakmai színvonalon végezze munkáját.

Mi megőrizzük tanácsadóink illetve a közösségünk által képviselt azon értékeket és szellemiséget, melynek Ügyfélkörünk bővülését, illetve meglévő Ügyfeleink fokozódó bizalmát köszönhetjük, és amely jelenleg is megkülönböztet Minket a közbeszerzési piac egyéb szereplőitől.

Company team

Szabó Anett Éva

A KözbeszGuru Kft. cégvezetője és közbeszerzési tanácsadója.

A közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolításán túl munkaerő,- és szakmai koordinátorként feladataim közé tartozik az aktuális jogszabályi feltételeknek megfelelő működés, továbbá a folyamatos és egyenletes terhelés biztosítása cégünk közbeszerzési szakértői számára. 2010 óta foglalkozom közbeszerzési tanácsadással, 2012-ben közbeszerzési referens szakképesítést, 2015-ben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakirányú továbbképzésén közbeszerzési szaktanácsadó képzettséget, majd 2019-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen közbeszerzési menedzser szakképzettséget szereztem.

Mind ajánlatkérői, mind pedig ajánlattevői oldalról érkező Ügyfeleink fordulhatnak hozzám kérdéseikkel, legyen szó közbeszerzési eljárások lebonyolításáról, vagy közbeszerzési eljáráson történő részvételről, az így szerzett gyakorlati tapasztalatomat hasznosítva állok Megrendelőink rendelkezésére.

Company team

Dr. Costin Gabriel

A KözbeszGuru Kft. jogász közbeszerzési tanácsadója.

Feladataim közé teljes körű közbeszerzési tanácsadási feladatok ellátása tartozik mind az ajánlatkérői, mind az ajánlattevői oldal részére. 2010 óta foglalkozom közbeszerzési tanácsadással, ezen időszak alatt sikeresen folytattam le több száz – akár milliárdos nagyságrendű – eljárást. Kiemelt szakterületeim az önkormányzatok részére végzett tanácsadás és a jogorvoslati képviselet ellátása. Szakmai hitvallásom, hogy tanácsaim ne csak a jogszabályoknak feleljenek meg, hanem az Ügyfél érdekeit is hasznosan szolgálják.

Company team

Dr. Bódis Rita Gabriella

A KözbeszGuru Kft. közbeszerzési szakjogász tanácsadója.

2010-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, majd 2015-ben jogi szakvizsgát tettem. Ajánlatkérői oldalon 2013 óta veszek részt közbeszerzési eljárások lefolytatásának előkészítésében, koordinálásában. A közbeszerzési ismereteim bővítése érdekében 2014-ben közbeszerzési referens szakképesítést szereztem.

A korábbi évek munkatapasztalatai során egyre jobban megkedveltem a közbeszerzési jog területét, ezért 2018 februárjában közbeszerzési tanácsadóként helyezkedtem el a KözbeszGuru Kft. csapatában, aminek tagjaként egy évvel később pályafutásom újabb mérföldkövét értem el a szakjogász képzés befejezésével. 2019 decemberétől felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóként segítem az Ügyfeleket a közbeszerzéssel kapcsolatos céljaik elérésében.

Company team

Dr. Dragojlovics Diána

A KözbeszGuru Kft. jogász, közbeszerzési tanácsadója.

2017-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán. A gyakornoki programot követően lehetőséget kaptam, hogy a cégnél Tanácsadóként tovább folytathassam a munkát. 2018 szeptemberében elkezdtem a közbeszerzési szakjogász képzést annak érdekében, hogy tovább mélyítsem a tudást a közbeszerzési jog terén.

Ezen területnél kiemelkedően fontos, hogy céltudatosan és naprakészen végezzük a ránk kiszabott feladatokat. Azt gondolom, hogy a KözbeszGuru Kft. -nél minden lehetőség adott, hogy munkámat ezekhez mérten a lehető leghatékonyabban tudjam elvégezni.