TANÁCSADÓINK

Company team

Dr. Deli Péter

A KözbeszGuru Kft. ügyvezetője és közbeszerzési tanácsadója.

Ügyvezetőként a feladatom, hogy cégünk a jogszabályoknak megfelelő működés mellett folyamatosan rendelkezzen a feladatainak ellátásához szükséges személyi állománnyal, infrastruktúrával és stabil pénzügyi háttérrel. Fontos, hogy a szervezetünk továbbra is a rá jellemző kiemelkedő szakmai színvonalon végezze munkáját.

Közbeszerzési tanácsadóként segítem az ajánlatkérő szervezeteket a beszerzéseikkel kapcsolatos céljaik megvalósításában és a törvényi előírásoknak megfelelő közbeszerzési eljárások lefolytatásban.

Tisztában vagyok azzal, hogy az ajánlatot benyújtó ügyfeleink számára a megkötött közbeszerzési szerződések jelentik a szolgáltatásunk valódi értéket, a hibátlan és érvényes ajánlat benyújtása önmagában még kevés. Ezért  is igyekszem abban segíteni a hozzánk forduló  ajánlattevőket, hogy minél kevesebb költség mellett minél több eljárásban részt tudjanak venni, így növelve a megkötött közbeszerzési szerződések számát.


Company team

Szabó Anett Éva

A KözbeszGuru Kft. cégvezetője és közbeszerzési tanácsadója.

A közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolításán túl munkaerő,- és szakmai koordinátorként feladataim közé tartozik az aktuális jogszabályi feltételeknek megfelelő működés, továbbá a folyamatos és egyenletes terhelés biztosítása cégünk közbeszerzési szakértői számára. 2010 óta foglalkozom közbeszerzési tanácsadással, 2012-ben közbeszerzési referens szakképesítést, 2015-ben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakirányú továbbképzésén közbeszerzési szaktanácsadó képzettséget, majd 2019-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen közbeszerzési menedzser szakképzettséget szereztem.

Mind ajánlatkérői, mind pedig ajánlattevői oldalról érkező Ügyfeleink fordulhatnak hozzám kérdéseikkel, legyen szó közbeszerzési eljárások lebonyolításáról, vagy közbeszerzési eljáráson történő részvételről, az így szerzett gyakorlati tapasztalatomat hasznosítva állok Megrendelőink rendelkezésére.

Company team

Dr. Costin Gabriel

A KözbeszGuru Kft. jogász közbeszerzési tanácsadója.

Feladataim közé teljes körű közbeszerzési tanácsadási feladatok ellátása tartozik mind az ajánlatkérői, mind az ajánlattevői oldal részére. 2010 óta foglalkozom közbeszerzési tanácsadással, ezen időszak alatt sikeresen folytattam le több száz – akár milliárdos nagyságrendű – eljárást. Kiemelt szakterületeim az önkormányzatok részére végzett tanácsadás és a jogorvoslati képviselet ellátása. Szakmai hitvallásom, hogy tanácsaim ne csak a jogszabályoknak feleljenek meg, hanem az Ügyfél érdekeit is hasznosan szolgálják.