CSALÁDI NAP A KÖZBESZGURUNÁL

A KözbeszGuru kimondottan családbarát munkahely, nem véletlenül, hiszen mindannyian nagyra becsüljük a szeretteinkkel eltöltött, értékes időt. Ennek örömére évente rendezünk céges családi napot, amikor egy délutánt együtt töltünk a kollégák családtagjaival. Eszünk, iszunk, kötetlenül beszélgetünk, és jól érezzük magunkat.



Az előző évekhez hasonlóan idén október 7-én tartottuk a Családi Napot. A rendezvény sikerességéhez az őszi napsütés is nagyban hozzájárult. Ennek köszönhetően kint a szabadban a gyerekek felhőtlenül szórakozhattak Cseresznye bohóc viccein, és játékos ügyességi versenyeken vehettek részt, birtokba vehették az ugrálóvárat, és saját bőrükön tapasztalhatták (a nagyokkal együtt) az arcfestő tehetségét.

 

Dr. Deli Péter ügyvezető köszöntőjét követően közösen koccintottunk a KözbeszGuru Kft. további sikeres éveire, majd egy gyors kvízjáték vette kezdetét. A játék végére már mindanniyan megéheztünk, így nagy örömmel és még nagyobb lelkesedéssel elfogyasztottuk a bográcsban elkészített ízletes marhalábszár pörköltet.

 

A nap zárásaként a fiúk egy barátságos labdarúgó mérkőzést játszottak, a lányok pedig kedvükre csocsózhattak, dartsozhattak és szurkolhattak családtagjaiknak.