E-ESPD-BEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN A KÖZBESZGURU KFT.!

2018-ban már elkerülhetetlenül csuda jó dolog lesz a közbeszerzés. Mosolygós arcok és napsütés következik. Az alábbi videóban láthatod a jövőt, kár lenne kihagyni!Miről is szól az Európai Bizottság realisztikus kis története?



Marco, az olasz bútorgyártó vígan éli az életét. Egyszer csak arra gondol, hogy szívesen adna el bútorokat külföldre is. Sajnos ez rengeteg papírmunkával jár, ezért nem marad ideje az eredeti szakmájára, éjt nappallá téve gépeli a pályázatokat külföldre. Papír hegyek tornyosulnak Marco asztalán, és nagyon sötét van. Marco fáradt lesz, reményét veszti és depresszióba esik, az üzlet sem a régi már.

 

Szerencséjére egy napsütéses délutánon véletlenül összefut Luciával, aki elmeséli neki, hogy van megoldás Marco minden gondjára. Létezik egy új közbeszerzési formanyomtatvány, amit elektronikusan lehet kitölteni, és ettől minden rendbe fog jönni.

 

Marco kipróbálja az új online nyomtatványt, és döbbenten tapasztalja, hogy felkelt a nap, a papírok eltűntek az asztaláról. Végre a saját szakmájával foglalkozhat, a bútorgyártással. Ennek köszönhetően el is nyer egy finnországi bútor szállítást. De ez még mind semmi! Külön meg is dicsérik, hogy környezetbarát technológiával készíti a bútorait. Mindezeknek köszönhetően Marconak már van ideje konfetti esőben ünnepelni, és a kollégái is ráérnek őt megtapsolni.

 

A finn gyerekek és a hóember is nagyon örülnek, hogy Marco szállítja a bútorokat Olaszországból. A finn hatóság is boldog, mert végre sikerült olcsón, jó minőségű bútorokat vennie, így végre a finn iskola tanító nénijének is lesz íróasztala a tanteremben.

Ha Marco örül, ha a finn gyerekek is örülnek, és ha a finn tanárnő is megkapta az íróasztalát, akkor nekünk is okunk van az örömre. 2018. április 15-től ugyanis kötelező lesz az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum (ESPD) elektronikus kitöltése és beadása.

 

Az e-ESPD legyen veletek 2018-ban is!


Személyes tanácsadás