KARRIER

A KözbeszGuru a magyar közbeszerzési piac stabil szereplőjeként a folyamatos megújulásra és fejlődésre törekszik.  Célunk, hogy tevékenységünk és szakértelmünk révén minél változatosabb típusú feladatokat tudjuk elvégezni a közbeszerzés területén.Stratégiánk szerves része a folyamatos, megfontolt és átgondolt bővülés, és a szakterületük iránt elhivatott munkavállalók felkutatása.



A KözbeszGuru Kft. rendszeresen szervez gyakornoki programokat annak érdekében, hogy a cég fejlődését idővel új kollégák felvételével tudja támogatni.

Fontosnak tartjuk, hogy lehetőséget biztosítsunk olyan még tanuló, vagy pályakezdő fiatalok számára, akik az egyetemen megszerezhető hasznos tudás mellett szeretnének gyakorlati tapasztalatra is szert tenni a munka világában. A nálunk gyakornokoskodó diákoknak lehetőségük van komoly projektekben feladatot vállalni, és ezzel szakmai tapasztalatot szerezni, mely hatalmas előnyt jelent számukra a későbbi elhelyezkedésben.

 

Cégünk rendkívül kibővült kapcsolati hálóval rendelkezik, így sok esetben akkor is tudunk segíteni az elhelyezkedésben a hozzánk jelentkezőnek, ha a személyes egyeztetést követően arra jutunk, hogy pillanatnyilag nincs a cégünknél számára megfelelő pozíció.

 

Szeretnél a KözbeszGuru csapatába tartozni?

Jelentkezz a hozzánk!

 

Nyitott pozícióink: