MIKULÁS NAPI JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓ A KÖZBESZGURUNÁL

Idén a KözbeszGuru Kft. a Holakovszki Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-vel, valamint az IMAS International Mo. Kft.-vel együtt jótékonykodott. A megajándékozott intézményeket a Mosolygó Kórház Alapítvány segítségével választottuk ki.



2017. december 5-én a Józsefvárosi Egységes Módszertani Intézet és Általános Iskolába látogattunk el. A gyerekekhez meglepetésként egy 3 tagú zenekar érkezett, együtt gyerekdalokat énekeltünk. A 9 osztály mindegyike kapott egy csomagot, amelyben a korosztálynak megfelelő, és a tanárok által kért társasjáték, filctoll, színes ceruza, papír, toll, rajzlap volt. Az iskolában december 20-án rendezték meg az adventi vásárt. Az eseményen a gyerekek által készített ajándékok kerültek eladásra, melyekhez az alapanyagokat szintén mi biztosítottuk: levegőre száradó gyurma, üvegfesték, műhó, ragasztó, teamécses, filc, festék spray, dekormatricák, hobbifestékek, decoupage ragasztó. Itt a Holakovszki Kft. munkatársaival vettünk részt az ajándékozásban.

 

Ezután az Újpesti Gyermekek Átmeneti Otthonába indultunk, ahol a Mikulás ünnepségen Dr. Deli Péter ügyvezetőnk vállalta a Mikulás szerepét, és összesen 10 gyermeket ajándékoztunk meg. Az intézménybe külön vittünk még egy használati eszközökkel, valamint filctollal, színes ceruzával, papírral megrakott csomagot.

 

A napot a Kőér Utcai Utógondozó és Gyermekotthoni Központban zártuk, ahol Mikulás ünnepségen vettünk részt 13 családdal és 16 gyerekkel együtt. A Mikulás itt Tóth Tamás tanácsadó kollégánk volt, és a  krampuszok szerepét Szabó Anett cégvezetőnk, valamint az Imas International Mo. Kft.  munkatársai vállalták. A gyerekek dalokkal várták a Télapót, aki mindenkit megajándékozott egy Mikulás csomaggal, a családok pedig külön-külön kaptak meglepetést, amibe a gyermekek számára szükséges napi használati cikkeket készítettük össze.

 

Mindannyian nagyon boldogok voltunk, hogy részt vehettünk az adományozásban, és mindent megteszünk a jövőben is azért, hogy legyen lehetőségünk megszervezni hasonló eseményeket.