MUNKATÁRSAINK - DR. DELI PÉTER

Új blogsorozatunkban azt szeretnénk megmutatni, hogy kik állnak a KözbeszGuru sikerei mögött, azaz kollégáinkat. Munkatársainkat többek között szakmai motivációjukról, erősségeikről és céljaikról is kérdeztük. Elsőként Dr. Deli Péter ügyvezetőt szeretnénk bemutatni.


Péter már 2013 óta tagja a csapatunknak, sőt, mondhatni a keménymag része.

 

„Én voltam a második munkavállaló, akit a tulajdonosunk felvett a céghez, és pár hónapig így hárman dolgoztunk együtt. Mindketten kedvesen fogadtak, és türelmesek voltak velem.”

 

És hogy hogyan került egyáltalán a szakma közelébe?

 

„Munkaerőpiacra való kilépéshez közeledő jogász voltam, és közvetetten ismertem a KözbeszGuru Kft. cégtulajdonosát. A testvérem is közbeszerzéssel foglalkozott, ez a munka jellegéről való tájékozódást is megkönnyítette.

Kezdetben leginkább a szakmai fejlődés és a kihívásoknak való megfelelés motivált, aztán később persze az anyagi lehetőségek is.”

 

Péternek saját bevallása szerint sokat fejlődött a szervezési készsége, és az emberekkel való bánásmódban is sokat lépett előre. 

 

„A felvételemet követően Anett mentorált közel egy évig, illetve Gabi – mindkettőjük tapasztalt tanácsadó – is rengeteget segített Az ügyvezetői kinevezésem előtti féléves időszakban rendszeresen mentem Balázzsal – a KözbeszGuru Kft. tulajdonosa, egyben korábbi ügyvezetője – tárgyalni az ügyfeleinkhez, illetve a kinevezésem óta sokat dolgozunk együtt, így tőle is rengeteget tanulok.”

 

Hogy mit jelent számára a siker, és mik a szakmai céljai, arról így nyilatkozott:

 

"A siker számomra általánosságban azt jelenti, hogy sikerül teljesíteni egy kihívásokkal járó feladatot, aminek az ellentételezése is méltányos, a munkámmal kapcsolatban pedig azt, hogy a KözbeszGuru Kft. jól szervezetten és stabil anyagi körülmények között működik, a kollégák és az Ügyfeleink megelégedésére.

 

Szeretném olyan szintre felfejleszteni a cégben zajló folyamatok szervezettségét, hogy az ügyvezetéssel járó mindennapi feladatok kevesebb időt vegyenek el, és így tudjak foglalkozni azzal, hogy a közbeszerzésben szakmailag naprakész legyek.”

 

Péter az egyediséget értékeli leginkább a KözbeszGurunál.

 

„… a cég tulajdonosa olyan rendhagyó szemlélettel kezeli a vállalkozását, a benne dolgozó embereket, illetve a vállalkozással kapcsolatba kerülő ügyfeleket, partnereket (stb.), amely egyedivé teszi a céget, ez átragad a munkavállalókra is, és így olyan légkör alakul ki, ahol jó dolgozni.”

 

A kemény munka után pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Péter a feltöltődést elsősorban a barátnőjével és a családjával közösen szervezett programokban éli meg, de természetesen a barátaira (akik többek között kollégák is) szán időt.