MUNKATÁRSAINK - DR. HEGYI ISTVÁN BARNABÁS

Friss blogbejegyzésünkben ezúttal Dr. Hegyi István Barnabás kollégánkat mutatjuk be, aki immár 2 éve a KözbeszGuru csapatának oszlopos tagja.



István legnagyobb erőssége a megbízhatóság és a precizitás, illetve az, hogy igyekszik folyamatosan bővíteni a közbeszerzési és jogi ismereteit. Munkájában igényes, nagyban motiválják őt a cégünk által biztosított rugalmas és ideális munkakörülmények, valamint a rendszeres vezetői visszajelzések, amik a folyamatos szakmai fejlődésre ösztönzik őt.

 

Istvánt a KözbeszGurunál szerzett élményeiről és tapasztalatairól kérdeztük.

 

Mesélj egy kicsit arról, milyen volt, amikor bekerültél a csapatba?

„Mindenki nagyon kedves és barátságos volt hozzám, és már az első munkanapon után megleptek egy ismerkedős közös iszogatással. A kollégák nagy része hasonló gondolkodásmódú, beállítottságú ember, mint én, így gyorsan ment a beilleszkedés.”

 

István már az első pillanattól fogva szimpatizált a munkatársakkal, jó benyomása volt a cégről és a vezetőkről is.

„Deli Pétert (ügyvezető) ismertem az egyetemről, ő mesélt a cégről, ami nagyon megnyugtató és bizalomgerjesztő volt; Kovács Balázs (tulajdonos) részéről az első találkozástól kezdve éreztem a bizalmat és azt, hogy ő egy jó vezető, illetve azt, hogy a cég jó értelemben véve más, mint a konkurens piaci szereplők.”

 

Hogy érzed, mi az, amiben a legtöbbet fejlődtél, amióta itt dolgozol?

„Higgadtság megőrzése rázós ügyekben; nem őrlődök magamban a munkával kapcsolatos problémákon, hanem megbeszélem másokkal, megfelelően feldolgozom.”

 

István kérdésünkre elmondta, úgy érzi Kovács Balázs kollégánktól tanulta a legtöbbet a munkája során. A karrierjével kapcsolatos távlati tervei közt szerepel, hogy a jogi szakvizsga után ügyvédi tevékenységekben is együttműködjön Balázzsal.

 

István számára a siker az elégedett ügyfeleket, a szabályos eljárásokat és a cégnél tapasztalt jó légkört jelenti. Elmondása szerint azért jó a KözbeszGurunál dolgozni, mert nem a konkurens cégeket kívánja utánozni, hanem megfontolt merészséggel és kreativitással törekszik megvalósítani céljait.

 

István szabadidejében szívesen sportol, meccset néz, a tanuláson kívül pedig a barátokkal és a családdal tölti az idejét.