MUNKATÁRSAINK - DR. SLEZÁK JUDIT

Hadd mutassuk be a KözbeszGuru jogász közbeszerzési tanácsadóját, Dr. Slezák Juditot. Kolléganőnket a szakmai motivációjáról, erősségeiről és céljairól is kérdeztük.Judit 2016 októberében csatlakozott hozzánk. Már azelőtt is szimpatikus volt számára a cégünk tevékenysége és a csapatunk, így amikor munkahelyváltásra adta a fejét, megkeresett minket.


A kezdeti időszakra így emlékszik vissza:

 

„Mindenki kedves és segítőkész volt, megkaptam a szükséges instrukciókat a munkám folytatásához.”

 

Judit úgy érzi, a munkájában nagyon fontos a folyamatos visszajelzés, hiszen ez rengeteg motivációt ad neki. „Lelkiismeretesen dolgozom, amit kiadok a kezeim közül, azt biztosan többször átnézem. A jogi vonatkozású kérdések sem okoznak problémát, ilyen jellegű feladatokat is rám lehet bízni.”

 

És amiben saját bevallása szerint sokat fejlődött a KözbeszGurunál:

„Nagyobb önállóságra vagyok sarkallva, így a helyzeteket igyekszem önállóan megoldani, maximum megerősítés gyanánt fordulok segítségért a kollégáimhoz.”

 

Judit szakmai koordinátora Szabó Anett Éva kolléganőnk, – többek között – hozzá is fordulhat minden olyan esetben, amikor valamilyen kérdésben megerősítésre lenne szüksége. Szakmai céljai között szerepel széleskörű és magabiztos közbeszerzési tudás megszerzése, az egyes helyzetek önálló kezelése. Távlati tervei között pedig a jogász szakvizsga megszerzése is szerepel.

 

„A siker a munkám során azt jelenti számomra, hogy ügyfeleinket hasznos szakmai tanácsokkal tudom ellátni, ők pedig bármikor bizalommal forduljanak hozzám bármilyen kérdésben.”

 

Judit azért szeret a KözbeszGurunál dolgozni, mert:

 

„A KözbeszGuru Kft. tevékenységi köre széles, így sokféle helyzettel és feladattal találkozik egy tanácsadó, nem egyrétű a munka. A cégnek is érdeke, hogy a tanácsadók szakmai felkészültsége még biztosabbá váljon, és ehhez minden segítséget megad.”

 

Judit szabadidejében rendszeresen edz, a hétvégéket a párjával tölti. A baráti összejövetelek mellett, ha belefér, szívesen éli ki kreativitását a konyhában.