MUNKATÁRSAINK - SZABÓ ANETT ÉVA


Új blogsorozatunkban a KözbeszGuru sikerei mögött álló embereket szeretnénk bemutatni, azaz kollégáinkat. Legutóbbi bejegyzésünkben Dr. Deli Péter ügyvezető bemutatkozását olvashatták, ma Szabó Anett Éva kolléganőnk következik. Munkatársainkat többek között szakmai motivációjukról, erősségeikről és céljaikról is kérdeztük.



Anett 2012 márciusa óta dolgozik velünk, mondhatni a kezdetektől fogva, hiszen ő volt a KözbeszGuru Kft. első alkalmazottja.

 

„Az előző munkahelyemen belekóstoltam a közbeszerzés világába, amelyet rendkívül érdekesnek tartottam. A KözbeszGurunál egy támogató, motiváló környezetbe kerültem, ahol lehetőségem nyílt a fokozatos, folyamatos fejlődésre.”

 

És hogy mi az, ami a leginkább motiválja szakmailag? Saját elmondása szerint a megbecsülés, amit a munkája után kap, és persze „az jelenti a motivációt, hogy olyan munkát végezhetek, amely a cég fejlődését, a megfelelő működést szolgálja és egy olyan környezetben tehetem mindezt, ahol jól érzem magam.”

 

Anett erősségei a pontosság, a precizitás és a segítőkészség, és úgy érzi, a legtöbbet a magabiztosság, az önállóság és a felelősségvállalás terén fejlődött, mióta a KözbeszGuru csapatát erősíti. 

 

Akiktől nagyon sokat tanult az itt eltöltött évek alatt:

„a tulajdonos, Balázs, majd Gabriel, mint tapasztalt közbeszerzési szakértők maximálisan támogatták és támogatják a mai napig is a munkámat, megosztották velem azokat a gyakorlati tapasztalataikat, amelyek a kérdéses helyzetekben segítettek eligazodni. Szakmailag nekik köszönhetem a legtöbbet.”

 

Anett szerint azért jó a KözbeszGurunál dolgozni, mert „a folyamatosan változó jogszabályi környezet, és mind az ajánlattevői, mind pedig az ajánlatkérői oldalon végzett tanácsadás folyamatos fejlődésre sarkall. A munkámban rendszeresen megtalálom a kihívást, így lehetetlen unatkozni. A munkahelyi környezet összetartó, motiváló.”

 

Anett a szabadidejét legszívesebben olvasással és főzéssel szereti tölteni, ugyanakkor a jó filmeket és koncerteket sem veti meg.