NÉGY FŐSRE BŐVÜLT A KÖZBESZGURU KFT. TULAJDONOSI KÖRE

A KözbeszGurunál mindig is nagy hangsúlyt fektettünk az önálló, felelősségteljes munkavégzésre, a proaktív munkaszemléletre, és természetesen mindezek megjutalmazására is. Cégünk tulajdonosa három, a KözbeszGurunál hosszú évek óta céltudatosan és felelősségteljesen tevékenykedő kollégánk számára tette most lehetővé, hogy résztulajdonra tegyenek szert.


Szabó Anett Éva cégvezető, dr. Deli Péter ügyvezető és dr. Costin Gabriel felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó évek óta bizonyítják elkötelezettségüket és szakmai rátermettségüket munkájuk és munkahelyük iránt, ezért is honorálta őket a cég tulajdonosa, valamint mindazért az erőfeszítéseikért, amit a közösség érdekében és a KözbeszGuru Kft. fejlődéséért tettek. Három kollégánkkal együtt így 2017 márciusától a KözbeszGuru Kft. tulajdonosi létszáma immár 4 főre bővült.

 

A tulajdonosi kör bővüléséről természetesen a többi munkatársunkat is értesítettük, akik gratuláltak kollégáiknak az elismeréshez, utóbbiak pedig nagyra értékelték ezt a nem mindennapi lehetőséget.

 

Az említett három kollégánk persze eddig is aktív szerepet játszott a KözbeszGuru működésének alakításában, így a mindennapjaikban lényeges változást nem hoz majd ez az esemény, ugyanakkor értelemszerűen a cég által hozott döntésekben még nagyobb befolyással lesznek.

 

Reméljük, hogy ez a változás csak még tovább fogja növelni cégünk munkatársainak lelkesedését és elkötelezettségét szakmájuk, és közös boldogulásunk iránt.