Szeretnél egy lépéssel mindig a konkurenciád előtt járni? Készíts közbeszerzési piackutatást!

↓ A profik mindent tudnak a konkurenciáról! Szeretnél te is több közbeszerzési tendert megnyerni? Azt is megtudhatod, hogy mennyiért dolgozik a versenytársad! Olvasd el ezt!!!↓


Jól jönne számodra, ha képben lennél a konkurenciádról, és a várható közbeszerzési kiírásokról?

Az igazán eredményes cégek  nem várnak ölbe tett kézzel, hogy álmaik kiírása megjelenjen, hanem pontosan tudják, hogy hol, milyen kiírás várható. A legjobbak még azt is tudják, hogy várhatóan kik lesznek a versenytársak, és milyen árakkal kell versenyezniük. Így lehetséges az, hogy már teljesen felkészülten várják a közbeszerzési kiírás megjelenését, és amikor kihirdetésre kerül a tender, akkor már kész stratégiával és előkészített közbeszerzési dokumentumokkal rendelkeznek.

Azt gondolod, hogy ezek az információk csak a bennfenntesek számára elérhetők? Nem így van! Az információk jelentős része teljesen nyilvános. 

Mi megmutatjuk, hogy jutsz hozzá ezekhez az információkhoz, segítünk őket kielemezni, hogy felkészülten várhasd a megjelenő közbeszerzéseket.


Hogyan tudunk segíteni

Minden gazdasági helyzetben fontos tudnod, hogy milyen üzleti lehetőségeid vannak, és amennyire csak lehet, előre lásd a jövőt. Nézd meg rögtön az elején, mi mindent kapsz meg nálunk a közbeszerzési piackutatásunkban, egyszeri díj ellenében!

 Kigyűjtjük neked az általad megadott időszakra és területre vonatkozóan a releváns közbeszerzési kiírásokat.

 A kiírások alapján összegyűjtjük az összes lehetséges információt, amelyekre szükséged lesz és amelyek értéket jelentenek majd a számodra. (Pl. Kiírók adatai, határidők, műszaki leírások, nyertes ajánlattevők, verseny mértéke, ajánlati árak.)

 Az információkat feldolgozzuk, és olyan kimutatásokat készítünk belőlük, amik használatával a versenytársakhoz képest jelentős lépéselőnybe kerülsz.

 Meg fogod tudni, hogy milyen mennyiségben és milyen értékben kerülnek kiírásra a te piacodon közbeszerzések.  Tudni fogod az is, hogy valójában mekkora a verseny a te területeden.

 Látni fogod, hogy mennyi számodra is érdekes kiírás zárul eredménytelenül, és azt is megtudod, hogy mi volt az oka ezeknek. Kiderül, hogy hány kiírás zárul azzal, hogy senki nem nyújt be ajánlatot, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag egy érvényes ajánlat benyújtásával nyerhető lett volna a számodra is az adott tender.

 Értékesítési lehetőségeket ( értékesítési leadeket) mutatunk, konkrét instrukciókkal, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy számodra kedvezően alakuljanak a közbeszerzésben a dolgok.

   Az is elmondjuk neked, hogy melyek azok az ügyek, amelyekre valamilyen okból nem érdemes extra figyelmet fordítanod. Erre a részre a közbeszerzési piackutatás prezentációján fogunk részletes magyarázatot adni. ;)


És mi az, amitől nálunk egyáltalán nem kell tartanod:

 Nincsen semmilyen rejtett költség. A díj megfizetésével a piackutatásban a rendelkezésedre bocsátott információkkal elkezdhetsz dolgozni.

 A közbeszerzési piackutatással kapcsolatosan teljes körű titoktartást vállalunk és garantáljuk, hogy a birtokunkba jutott információkat a konkurenciáddal nem osztjuk meg.


A fenti információk birtokában el fogod tudni dönteni, hogy mely közbeszerzésekre érdemes a jövőben odafigyelni, ki tudod szűrni az olyan kiírókat, akiknek nem érdemes ajánlatot tenni. Mindenek előtt pedig fel tudod mérni, milyen konkrét üzleti lehetőségeket jelent számodra a közbeszerzések piaca.
Az általunk elkészített adatbázis olyan értékesítési lehetőségekre mutat rá, amik alapján az értékesítéssel foglalkozó kollégáid célzottan kereshetik fel a potenciális kiírókat.


Miért érdemes segítséget kérni

Ahogy azt már írtuk, a fenti információk teljesen nyilvánosak és minden fajta regisztráció nélkül hozzáférhetőek. Miért érdemes akkor mégis segítséget kérni a piackutatás elvégzésében?

Közbeszerzési tanácsadóként napi szinten veszünk részt eljárások kiírásában, ezért tudjuk, hogy hol találhatóak meg a piackutatáshoz szükséges információk.
Számos ajánlattevőnek készítettük és nyújtottuk be az ajánlatát közbeszerzési kiírásban, így tudjuk, hogy a kiírásokban található temérdek adat közül mi az, ami lényeges információ egy piackutatás elkészítéséhez, és mi nem az.
Közbeszerzési eljárások kiírásában nagy tapasztalattal rendelkező szervezetkén belelátunk a tenderek előkészítési és lebonyolítási szakaszaiba, ezért más kiírások adataiból is le tudjuk vonni azokat a következtetéseket, amik a piackutatás szempontjából kulcsfontosságúak.
Egy kisebb piackutatás elkészítéséhez is rengeteg adat összegyűjtésére van szükség. Ezeknek az összegyűjtése hagyományos módszerekkel napokba is telhet.
A fenti kompetenciák birtokában egy online konzultáció során leegyeztetjük a piackutatás terjedelmére vonatkozó igényeket, lekérjük az elkészítéséhez szükséges adatokat, elvégezzük ezeknek az elemzését, amit rövid szöveges leírások, kimutatások és grafikonok formájában a rendelkezésedre bocsátunk. Külön kitérünk az elemzés során azonosított értékesítési lehetőségekre, amikről listát is készítünk. Az elkészült piackutatás eredményét közösen átbeszéljük, és válaszolunk a felvetődött kérdésekre.


Mit mondtak rólunk az ügyfeleink

Mennyibe kerül a közbeszerzési piackutatás?

Amit a közbeszerzési piackutatásunk során megkapsz, azt sehol máshol nem kaphatod meg. Miért van ez így? Azért, mert mi olyan közbeszerzési tanácsadók vagyunk, akik nem közbeszerzési tanácsokat szeretnének adni neked, hanem üzletet szeretnénk szerezni neked. Mi akkor érezzük jól magunkat, ha az ügyfeleink sikeresek. Mi nyerni akarunk, ez motivál bennünket. Nem tudunk más tanácsadóról, aki hasonlóképpen közelítené meg a közbeszerzések világát.

Mivel a piackutatás elkészítéséhez szükséges munkaidő nagyban függ a megrendelői igényektől, árat akkor fogunk adni neked, ha kicsit már megismertük a vállalkozásodat és előzetesen felmértük, hogy mekkora potenciál van benne. Ezért a fix összegű megbízási díjat egyedi ajánlatként fogjuk eljuttatni hozzád. Csak töltsd ki alul az űrlapot, küldd el, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.


Miért bízd ránk ezt a feladatot?

  • Mert valódi értéket kapsz.
  • Mert hatalmas munka, amit mi elvégzünk helyetted, amit ha eddig nem csináltál meg, akkor éppen itt van az ideje annak, hogy ránk bízd.
  • Nem csak az ajánlattevői oldalát ismerjük a közbeszerzéseknek, hanem gyakorló kiírók vagyunk. Ezért nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk, és pontosan ismerjük a kiírói oldal működését. Így tudunk igazán segíteni az ajánlattevőknek. Olyasmi a helyzet, mint amikor az adóellenőr elmegy adótanácsadónak.


Hogyan zajlik a folyamat?


Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!


Felvesszük veled a kapcsolatot és ha szükséges további információkat kérünk.


Elküldjük neked az ajánlatunkat.


Fogadd el az ajánlatunkat!


Elküldjük neked a proforma számlánkat.


Utald el a megadott összeget  a számlán megadott bankszámlaszámra!


Amint beérkezik a számlánkra a pénz,  megkapod a végszámlát.


Közbeszerzési szakértőnk  felveszi veled a kapcsolatot , és egy online egyeztetés keretében részletesen megbeszélitek, hogy mi a fontos a te céged számára.


Elkészítjük a piackutatást, és egyeztetünk veled egy újabb online találkozót


Ismertetjük a piackutatás eredményeit, bemutatjuk az elkészült anyagot, és a felmerülő kérdéseidet megválaszoljuk


A bemutatónk megbeszélt változtatásokat követően megküldjük neked a végleges közbeszerzési piackutatást.

Mire vársz? Küldd el az ajánlatkérésedet nekünk!

Töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot>>

Ajánlatot kérek a közbeszerzési piackutatásra

Adatkezelési szabályzat

A * csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltsd ki!


Röviden foglald össze, hogy milyen árukat, vagy szolgáltatásokat értékesítesz, amelyre a közbeszerzési piackutatást meg szeretnéd rendelni.