A SZOLGÁLTATÁS ELŐNYEIRŐL:

Ügyfelünk időben értesül a tevékenységi körében megjelenő közbeszerzési kiírásokról, így biztos lehet benne, hogy nem szalasztja el a tevékenységi körét érintő üzleti lehetőségeket, és marad ideje felkészülni az eljárásban előírt feltételek teljesítésére.

A megjelent kiírásokból készített Vezetői Összefoglaló segítségével a Döntéshozó azonnal átlátja a kiírás lényeges információit, így képes lesz több eljárás közül is kiválasztani a számára érdekes tendereket, és ki fogja tudni szűrni a nem testhez álló munkákat anélkül, hogy ezekbe felesleges időt és energiát fektetne.

KINEK AJÁNLJUK:

A szolgáltatás olyan gazdasági társaságok számára lehet különösen értékes, akik szeretnék meglévő ügyfélkörüket és a beérkező megrendeléseik számát növelni, ennek érdekében pedig nem akarnak lemaradni a közbeszerzéseken keresztül megjelenő üzleti lehetőségekről sem.

 

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA:

·        Újonnan megjelenő közbeszerzési eljárások nyomon követése heti rendszerességgel

·        Tevékenységi körben megjelent projektekről Vezetői Összefoglaló készítése és megküldése az Ügyfélnek

 

A SZOLGÁLTATÁS DÍJA:

A szolgáltatás díja az első három hónapban HAVI NETTÓ 20.000,- FT + ÁFA, ezt követően pedig havi nettó 30.000,- Ft + ÁFA. A szolgáltatás 30 napos határidővel bármikor felmondható. A havi díj 4 db Vezetői Összefoglaló elkészítését tartalmazza. Az adott hónapban ezen felül megküldött összefoglalókért nettó 8.000,- Ft/ db díjat számolunk fel.


Rendeld meg a Vezetői Összefoglaló szolgáltatásunkat, hogy időben értesülj a Neked szóló kiírásokról!